Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Camilla Kampmann

Undskyld mig, men vi trænger til en ny formand for Folketinget

Nu kalder hun (Pia Kjærsgaard) mange af dem der stemte klimatosser!


Da vi og andre havde et dårligt valg, gav vi ikke dem der stemte på DF grimme navne. Nej vi respekterer demokratiet, og gik hjem og analyseret, hvad der gik galt. Det ville klæde Pia, at gøre det samme.


Igår aftes til radikale valgfest i Kødbyen, havde jeg og alle de mange fremmødte en fantastik aften. Jeg har ikke nogen fotos, da jeg ikke ville opleve aftenen via en linse. Den beslutning tog jeg i Grækenland, til en af mine veninders bryllup, hvor jeg stod på en færge, plusselig kom en flok delfiner for at svømmede om kap med skibet. Alle (inklusiv mig) stod med vores mobil, for at fange de legesyge delfiner på det perfekte foto. Der gik det op for mig, at jeg ikke nød det fantastiske øjeblik, men jeg i stedet forsøgte at forevige øjeblikket. Så jeg lagde telefonen væk, og så dem, disse pragtfulde dyr. Og jeg har ikke taget mobilen op igen, for at fange de gode stunder, i stedet bliver de lagret i min hjerne og sind.


Nå der er lang tid til, at vi får de endelige personlige stemmer. Kun tre kredse er talt endelig op: Himmerland, Mariager og Ikast. MHP har 1602 personlige stemmer, KM har 162 personlige stemmer og jeg har indtil videre 32 personlige stemmer. Men uanset det endelige resultat, har det været en fornøjelse af få lejligheden at diskuterer EU og den grønne omstilling. Bare fordi dette valg er overstået, og det næste om 9 dage handler om Folketinget, har jeg ikke tænkt mig at stoppe med at tale om EU. For EU er midlet til at stoppe jordens opvarming. Derfor stemmer jeg stadig grønt og europæisk sammen med alle de andre klimatosser.


Tak for al den støtte jeg har mødt, og de personlige stemmer. Specielt, Knud Mogensen, Hanne Jacobsen, Birgit Mørup, Poul Bernt Jensen og Noah Nevado har været kæmpe støtter endtil nu - og vi har 9 dage til at får et ligeså godt resultat til Folketingsvalget. 


Camilla Kampmann